Ainutlaatuista tilaa Helsingin parhaalta paikalta!

Alvar Aallon suunnittelema uniikki toimistorakennus osoitteessa Kanavaranta 1 on nyt vuokrattavissa uusille käyttäjille toimittuaan vuosikymmeniä Stora Enson pääkonttorina. Kanavaranta 1 on kiinteistö, joka on sijainniltaan ja interiööriltään ainutlaatuinen. Tilaratkaisut ovat ainutkertaisia, ja pitävät sisällään Alvar Aaltomaisia oivalluksia. Lukuisat ikkunat avautuvat useaan suuntaan. Ikkunoista näkyvät niin Kauppatorin rannat, Uspenskin katedraali kuin Presidentinlinnakin.  Maisemat, tunnelma ja sijainti ovat Kanavaranta ykkösessä omaa luokkaansa.

Kanavarannasta löydät yrityksesi arvoiset tilat. Talo pitää sisällään edustamiseen ja neuvottelukäyttöön sopivia kabinetteja ja neuvotteluhuoneita, avokonttorin ja perinteisiä toimistotiloja sekä kattoterassin ja ravintolan huikeine näkymineen yli Helsingin. Toimistotalon alla on myös parkkitilaa autoille ja polkupyörille.

Nyt yritykselläsi on ainutkertainen mahdollisuus tuoda yrityksesi ja henkilöstösi osaksi Suomen arkkitehtuurista historiaa, arvokiinteistöön Helsingin parhaalle paikalle, aivan Kauppatorin laidalle, Itämeren rannalle.

Ota yhteyttä, ja tehdään vuokrasopimus uusista inspiroivista tiloistanne.

Lisätietoja:
Jussi Kivitie
Director, Leasing
Newsec
+358 50 420 1146
jussi.kivitie@newsec.fi

© 2022 DEKA Immobilien | Imprint | Data privacy | Cookie information