Tommi Tuominen aloittaa Alvar Aallon Sokeripalan ravintoloitsijana

Tommi Tuominen aloittaa Alvar Aallon Sokeripalan ravintoloitsijana.

Ravintoloitsija ja keittiömestari Tommi Tuominen lähtee luotsaamaan toimistokiinteistö Kanavaranta 1:n tiloihin suunniteltavaa uutta ravintolaa, joka avaa ovensa arviolta keväällä 2024.

Kanavaranta 1:n tiloja on modernisoitu historiaa ja Aallon kädenjälkeä kunnioittaen vastaamaan nykypäivän toimistotilatarpeita. Myös kiinteistön ylimpään kerrokseen avautuva lounas- ja illallisravintola saa Aallon arkkitehtuuria kunnioittavan uuden ilmeen sekä konseptin Tuomisen ohjauksessa. Kattoterassilta avautuvat huikeat näkymät merelle ja Helsingin keskustaan kruunaavat uuden ravintolan ainutlaatuisen tunnelman.

"Aallon Sokeripalan ylin kerros terasseineen – upeampaa paikkaa ravintolalle Helsingissä on vaikea edes kuvitella! Olen erittäin ylpeä ja innoissani siitä, että saan olla tämän legendaarisen talon ensimmäisen yleisölle auki olevan ravintolan ravintoloitsija. Ravintolan liikeidea tulee varmasti poikkeamaan odotuksista, mutta pyrimme silti kunnioittamaan talon hienoa perintöä", sanoo Tuominen.

Tuomisella on ainoana suomalaisena keittiömestarina ja ravintoloitsijana kaksi Michelin-tähteä, yksi Finnjävelillä ja toinen Demolla.

© 2022 DEKA Immobilien | Imprint | Data privacy |  Cookie settings